Contact

Telefoon

06-43694055

Bezoekersadres

Basielhof 93, 4907 AJ Oosterhout

Contactformulier

  Veelgestelde vragen

  Wie kunnen er door jou worden gecoacht?

  Hooggevoelig/-sensitief: als je het lastig of moeilijk vind om met de verschillende vormen van prikkels en indrukken van buiten te kunnen omgaan. Het kan van grote invloed zijn op je dagelijks leven.
  Ik leer je op welke wijze je hiermee kunt omgaan, en je je eigenschap als voordeel en kracht kunt gebruiken. Meestal zit er ook een mentaal deel bij wat we gaan versterken.

  Mentaal: als je, op welk vlak dan ook, dreigt vast te lopen of bent vastgelopen, in een vicieuze cirkel of neerwaartse spiraal zit. Oorzaken kunnen bv. zijn: beïnvloeding, een moeilijke jeugd, verkeerde overtuigingen, een laag zelfbeeld, angsten die je belemmeren. Vaak is het een combinatie van oorzaken. Soms weet je waar het vandaag komt, soms ook niet. We gaan met de oorzaak aan de slag en lossen dit op, met als gevolg dat je krachtig en slagvaardig in het leven staat.

  Energie: als je (extra) ondersteuning nodig hebt op het energetische vlak. Innerlijke onrust, snel vermoeid zijn en blijven, teveel in je hoofd zit en niet in je gevoel, last hebben van spanningen en/of emoties zijn voorbeelden voor een energetisch consult. Dit kan in combi met coaching, maar ook los hiervan.

  Hoeveel sessies zijn er nodig?
  Het is afhankelijk waarvoor je komt. Het oplossen van spanning is sneller gedaan dan bv. onverwerkte gebeurtenissen uit je jeugd. Vooraf bespreken we de reden van je komst, en kan je gebruik maken van losse sessies, van korte of langere trajecten. Daarbij is het van belang dat je je op je gemak voelt om je open te stellen, en bepaal jij het tempo van jouw proces.
  Waarom zou ik me door jou laten coachen?
  Naast de benodigde coachopleidingen, trainingen en cursussen heb ik als HSP mijn levenservaring die ik inzet. Verder heb ik veel praktijkervaring bij een ex-werkgever en in mijn vorige praktijk in het westen van het land. Ik heb 9 jaar op beurzen gestaan en daar honderden consulten gegeven op het hooggevoelige- en mentale vlak.
  Ik werk volgens een plan, maar volg ook mijn intuïtie. Daardoor wijk ik soms van het plan af, als hiermee snel en efficiënt resultaat kan worden geboekt.
  Maar de belangrijkste reden is dat jij het gevoel hebt dat ik je daar kan brengen waar je wil zijn, en dat je je tijdens je proces prettig en veilig voelt.
  Wat is de reden dat je bent gaan coachen?
  Op jonge leeftijd trok ik mensen met problemen aan. Ze kregen rust, een luisterend oor, veiligheid waardoor ze zich konden openstellen. Het gaf, en geeft me veel voldoening dat ik iets voor de ander kon betekenen. Of ik jouw ‘’life-changer’’ ben of een radar in een groter geheel is voor mij niet van belang. Het gaat om jou.
  Hoe snel reageer je als ik je bel of mail?
  Dat is afhankelijk van het tijdstip dat je contact zoekt. Bel je overdag en ben ik aan het werk, dan kan je een bericht achterlaten op mijn voicemail, of me een mail sturen. Ik reageer in de loop van de avond.
  Doe je dat in de (loop van de) avond als ik werk, dan wordt het de volgende dag.
  Op welke wijze kan ik betalen?
  Via een mobiel pinapparaat of via een Tikkie. De factuur wordt via de mail verzonden.
  Kan ik mijn de kosten vergoed krijgen?
  Niet via je verzekering. Als je werkt is het misschien mogelijk dat je werkgever de kosten (voor een deel) vergoedt. Bij sommige bedrijven hebben ze een budget waar deze kosten onder vallen. Dit zou je kunnen navragen.
  Het is voor je werkgever een voordeel als je tijdens en na de sessies stabieler en daadkrachtiger overkomt dan voorheen. Daardoor is er sprake van een win-win situatie, voor jezelf en je werkgever.
  Heb ik garantie op succes?
  Je koopt geen apparaat waar garantie op zit. Het gaat om jouw welzijn en groei, waarbij het van belang is dat je je openstelt en bereid bent om eerlijk naar jezelf te kijken.
  Als je dat kunt, doet en blijft doen, dan kom je op de plek waar je wil zijn. Van mij krijg je alle ondersteuning die je nodig hebt.